اضافه شدن 6 رشته محل جدید به رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور استان
رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری خبر داد:
با توجه به نیازهای بازار کار استان 6رشته محل جدید به رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور استان اضافه شد
رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری گفت: ثبت نام بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور استان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی ،دکتر علیرضا آبرود افزود: داوطلبان متقاضی ثبت نام کارشناسی با دارا بودن مدرک دیپلم 12 ساله یا پیش دانشگاهی می توانند از امروز تا 20 مرداد ماه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و از طریق گزینه ثبت نام براساس سوابق تحصیلی، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وی به برخی از رشته های جدید اضافه شده در دفترچه امسال نیز اشاره کرد و یادآور شد:6 رشته محل جدید به مراکز و واحد اضافه شده است که این رشته ها شامل مددکاری اجتماعی، ، مدیریت مالی ، مدیریت کسب و کارهای کوچک ، مدیریت امور گمرکی ، روابط عمومی، هتل داری می باشد، که در دفترچه انتخاب رشته و برروی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است.