برگزاری جلسه گرامیدشت دهه فجر در تاریخ 1399/11/13 در دانشگاه پیام نور واحد فرخ شهر
  برگزاری  جلسه یوم ا... دهه فجر در دانشگاه پیام نور واحد فرخ شهر در تاریخ 1399/11/13
دانشگاه پیام نور واحد فرخ شهر هم زمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر وچهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی در تاریخ 1399/11/13 با رعایت پروتکلهای بهداشتی اقدام به برگزاری جشن با موضوع ایام الله دهه فجر نمود.در این جلسه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسن جلالی امام جمعه هفشجان ،ریاست ،اعضای علمی وکارکنان  دانشگاه برگزار گردید. پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید ، ریاست دانشگاه جناب آقای اسکندری   ضمن تبریک دهه فجرو خوش آمد گویی به پرسنل دانشگاه در مورد اجرای برنامه های مختلف دهه مبارک فجر بحث و گفتگو نمودند . حاج سید حسن جلالی نیز  ضمن تبریک این ایام بیان داشتند: بسیاری از گزاره های دینی که تا قبل انقلاب قابلیت اجرایی شدن آن وجود نداشت، امام خمینی(ره) آن را به مرحله ظهور رساند.وی در ادامه به ارائه شاخصه های انقلابی گری پرداخت و ضمن تشریح ارزش های انقلابی گفت: در زمان پیروزی انقلاب یکی از سران نظامی آمریکا در مصاحبه با یکی از نشریات آمریکایی در پاسخ به این سوال که دلایل انقلاب در ایران و پیروزی نهضت امام خمینی را چه می دانید ؟ پاسخ داده بود : سه عامل در پیروزی انقلاب ایران موثر بود:
 1-ایمان،2-امامت،3-اجتماع مردم و وحدت جامعه اسلامی
وی در ادامه سخنانش به بیان اثرات وحدت جامعه اسلامی پرداخت و گفت: ویژگی مهمی که در جامعه بسیار مهم است، دشمن شناسی است.اینکه مسلمانان دشمن رابه خوبی بشناسند تا از نفوذ آنان جلوگیری کنند.ما در یمن شاهد آن هستیم که در تظاهرات مردمی بر علیه آمریکا و آل سعود، مردم تصاویر حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری را در دست دارند و شعار هیهات من الذله را سر میدهند.
حاج آقا جلالی  در پایان ضمن اهمیت آگاهی بخشی نسل جوان نسبت به هجمه ها و نفوذ فرهنگی دشمنان گفت: با سیری در تاریخ و بررسی زندگی حضرت زینب (س) و خطبه ایشان بعد از واقعه کربلا رفتار ایشان نمونه بارز آگاهی بخشی به مسلمانان و افشاگری دسیسه های دشمن است .وظیفه تمام آحاد جامعه در قبال فرزندانشان این است که آنها را نسبت به وسوسه های شیطان و کید دشمنان آگاه سازند تا از سقوط جامعه در معصیت و گناه جلوگیری شود.
WhatsApp Image 2021-02-02 at 13.48.27.jpeg 40.1 KB