در بیست و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور دو دانشجوی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری افتخار آفرینی کردند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری از افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه پیام نور استان در اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت کشور خبر داد و گفت : دانشگاه پیام نور استان در بیست و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت که به میزبانی دانشگاه پیام نور استان یزد و با حضور 31 استان برگزار شد حائز دو مقام سومی در این دوره از مسابقات شد.
ایشان با بیان اینکه به دلیل شیوع بیماری کرونا این دوره از مسابقات به صورت الکترونیکی برگزار شد گفت : خوشبختانه دانشجویان قرآنی دانشگاه پیام نور استان در این دوره از مسابقات که با شرکت 31 استان برگزار گردید خوش درخشیدند و این مقام های ارزنده قرآنی توسط دانشجویان نشانگر توجه و اهتمام مسئولین دانشگاه پیام نور استان به فعالیت های قرآنی دانشجویان است. دکتر آبرود افزود : سرکار خانم مریم قاسمی کرانی در بخش آوایی( حفظ 20جزء) و آقای غلامرضا مالکی فارسانی در بخش پژوهشی رشته مقاله نویسی به ترتیب هر کدام مقام سومی بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت را از آن خود کردند .
گفتنی است این جشنواره با هدف اعتلای دانش و ایمان، تقویت اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان با حضور دکتر امین ناجی معاون فرهنگی و اجتماعی و حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کشور به کار خود پایان داد.
9c67d76f-88cd-47f7-ac6e-946b4b0b52df.JPG 385.075 KB