پیام تسلیت دکترعلیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت شهادت حضرت زهرا حضرت فاطمه (سلام الله علیها) نه یک زن، بلکه انسان کاملی است که برای جهانیان اسوه والگوی کاملی در تمام شئون انسانیت است.
در تاریخ بشر زنانی بزرگ وجود داشته‌ اند که بخاطر خدمات آنان به گروهی از جامعه یا یک شهر وکشور الگو شده ‌اند اما حضرت فاطمه (سلام الله علیها) نه یک زن، بلکه انسان کاملی است که برای جهانیان اسوه والگوی کاملی در تمام شئون انسانیت است ، فاطمه هدایتگری است که با تأسی از اوبه سعادت دنیا وآخرت خواهیم رسید . حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) کوثروچشمۀ جوشانی است که تا ابد منشاء فیض الهی خواهد بود و این کلام نورانی که می فرماید : اِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ قَدْ فَطَمَها وَ ذُرِّیَّتَها عَنِ النّارِ یَوْمَ الْقِیامَةِ; خداوند بزرگ او و فرزندانش را از آتش دوزخ در قیامت باز مى دارد» گویای عظمت حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها)وجایگاه باشکوه ایشان وبیت مکرمش در پیشگاه حضرت حق است . اوکسی است که درمقام فرزند ،همسر ومادر اسوه ‌ای کامل و تکرار نشدنی در تاریخ خواهد بود . اینجانب به عنوان خادم مردم در دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها )را به هم استانی‌های گرامی وبویژه دانشگاهیان تسلیت عرض نموده واز خداوند بزرگ توفیق پیروی از آن بانوی بزرگ رابرای همگان خواستارم .

دکتر علیرضا آبرود
رئیس دانشگاه پیام نور استان