پیام تسلیت ریاست دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی بَکَتِ السَّماءُ عَلَی الحُسَینِ أربَعینَ یَوْماً بِالدَّمِ.                                                                                  بَکت السَّماءُ عَلَی الحُسَینِ أربَعینَ یَوْماً بِالدَّمِ.

آسمان چهل روز بر حسین (علیه السلام)، خون گریست . امام صادق (ع)

أربعین یعنی شدت کمال و روز رسیدن به کمال در وصال اهل بیتی محنت کشیده به قبور قربانیان سر از تن جدا . أربعین روز ظهور حقیقت ایمانِ به زیارت مقدس سیّدالشهدا علیه‌السلام است . روزی است که دوستداران لقاء حسینی و سوختگان عزای زینبی در سوگ چهلمین روز از عزای مولایشان؛ در مسیرکربلا ذوب شوند تا بتوانند با چشم دل، محبوب خویش را ناظر و زائر باشند . با دلی پر سوز و چشمانی پر جوشش از زمزم اشک، فرا رسیدن چهلمین روز شهادت بزرگ مرد صحنه کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین و 72 ستاره درخشان از چهره آسمان شهیدان را به محضر آقا امام زمان (عج)، و عموم عزاداران و سوگوارانش به ویژه خانواده بززرگ دانشگاه پیام نور تسلیت عرض می نمائیم .
. دکتر علیرضا آبرود

رئیس دانشگاه پیام نور