همایش ملی زبان ، فرهنگ و ادبیات بختیاری در دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود

معاون دانشگاه پیام نور استان  و دبیر علمی همایش  از برگزاری همایش ملی زبان ، فرهنگ و ادبیات بختیاری در اردیبهشت  ماه  1397 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان ، دکتر حمید رضایی دبیر علمی همایش در نشست ستادی برنامه ریزی همایش زبان ، فرهنگ و ادبیات بختیاری اظهار کرد : همایش زبان ، فرهنگ و ادبیات بختیاری با تأکید بر مطالعات حوزه های مختلف زبان ، فرهنگ و ادبیات بختیاری برای نخستین بار به صورت ملی برگزار می گردد.

وی بیان کرد : این همایش با همکاری انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی ، نهادها و مؤسسات مختلف در 18 و 19 اردیبهشت ماه سال 1397 برگزار خواهد شد.

دبیر علمی همایش  اظهار کرد : تبار بختیاری یکی از کهن ترین و ریشه دار ترین اقوام ایرانی است که  دارای ظرفیت ها و استعداد های بسیاری در زمینه های مختلف بویژه حوزه های فرهنگی ، زبانی و ادبی است ، بنابراین ضرورت دارد این امر به صورت ویژه مورد توجه پژوهشگران و محققان قرار گیرد.

دکتر رضایی افزود : برگزاری این همایش زمینه تبادل نظر و انتشار جدیدترین  تحقیقات و پژوهش ها در حوزه های یاد شده را فراهم خواد کرد.

لازم به ذکر است مهلت  ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تا پایان وقت اداری 25 فروردین ماه 97 13خواهد بود