معرفی جشنواره های فرهنگی و هنری ویژه دانشجویان
جشنواره های متنوع فرهنگی، هنری با هدفِ ایجاد شور و نشاط دانشجویی در شرایط کرونایی کشور، برگزار می شوند.
دانشجویان گرامی می توانند با مراجعه به سایت جشنواره های ذیل طبق علاقه مندی و با توجه به اطلاعات تکمیلی موجود در پوسترهای مربوطه، اقدام به ثبت نام و ارسال آثار نمایند.
جشنواره های راهیان نور- یاوران نور، رویش، حرکت، کرونا در رسانه، خاطره با طعم کرونا، دلنوشته های من و نهج البلاغه، بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت، جشنواره ادبی-فرهنگی- هنری دانشگاهیان، دومین جشنواره مدیریت پسماند و جشنواره هنرهای آوایی (موسیقی اصیل ایرانی و نواهای محلی) با هدفِ ایجاد شور و نشاط دانشجویی در شرایط کرونایی کشور، برنامه ریزی شده اند.
دانشجویان گرامی می توانند، اطلاعات تکمیلی این جشنواره ها را در صفحه ایستاگرام معاونت فرهنگی مشاهده نمایند آدرس سایت : (pnu_farhangi)

images.jpg 8.101 KB