برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع اقدام در جهت تحقق عملی اقتصاد مقاومتی ،وظیفه مردم یا ماموریت مسئولان در تاریخ 25/2/95 در دانشگاه پیام نور واحد فرخ شهر
دانشگاه پیام نور واحد فرخ  شهر با عنایت به نامگذاری سال 1395 توسط مقام معظم رهبری بنام سال اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل ، اقدام به برگزاری کرسی آزاد اندیشی با عنوان اقدام در جهت تحقق عملی اقتصاد مقاومتی ،وظیفه مردم یا ماموریت مسئولان در تاریخ 25/02/1395 و با داوری جناب آقای اسکندری ،کارشناس ارشد مدیریت دولتی و سرپرست دانشگاه نمود . در این کرسی که با بیان نقطه نظرات ایشان در ابتدای برنامه جهت توجیه دانشجویان حاضر در جلسه برگزار شد دو گروه موافق و مخالف نقطه نظرات خود را بیان نمودند و اینکه آیا اقتصاد مقاومتی باید توسط مردم اجرا شود یا توسط مسئولان کشور؟
پس از بیان نقطه نظرات 2 گروه موافق و مخالف فرصت حمایت از دیدگاهها نیز به آنها داده شد تا نظرات و ایده های خود را مطرح نمایند . داور جلسه نیز در مورد نظرات گروه موافق و مخالف نظرات خود را مطر ح و با نظرات موافق و مخالف به نتیجه گیری کلی اشاره نمودند . ایشان اقتصاد مقاومتی را وظیفه مردم و مسئولان دانستند و چنین بیان کردند که : مردم یک ملت با حمایت و پشتیبانی از نظرات دولت و مسئولان می توانند به نتیجه گیری کلی رسیده و هیچگاه دولت و مردم جدا از یکدیگز نیستند .نگاهی در سیر صنعتی شدن بسیاری از کشورهای موفق در این خصوص نیز به نقش پررنگ مردم و فرهنگ عمومی در این خصوص گواهی می‌دهد. در مجموع می‌توان نتیجه‌گیری نمود برای حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، دولت نباید لکوموتیو باشد و مردم واگن‌های پشت سر آن باشند، بلکه مردم نقش محوری و موتور محرک اقتصاد مقاومتی هستند که لکوموتیو حرکت جامعه از تحرک صحیح و سریع این موتور نشئت می‌گیرد. در اقتصاد مقاومتی، دولت وظیفه‌ی سنگینی دارد که مهم‌ترین بخش آن، برداشتن موانع مختلف و متعدد از پیش پای بخش تولید و اشتغال است. مراد از مردم هم عموم مردم به‌عنوان قشر مصرف‌کننده و نیز تولیدکنندگان بخش خصوصی است. در مقابل وظایف سنگین دولت، تولیدکننده‌ی بخش خصوصی نیز موظف است با تمام وجود برای افزایش بهره‌وری واحد تولیدی خود اقدام کند. برنامه‌ریزی دقیق، تلاش مستمر برای افزایش کیفیت محصولات، وجدان کاری و انصاف در انجام امور محوله، قانون‌مداری، انضباط اجتماعی و بسیاری دیگر از موارد را می‌توان به‌عنوان وظایف مردم و بخش خصوصی ذکر نمود.
اقتصاد مقاومتی ، به‌هیچ‌وجه همخوانی با اقتصاد دولتی ندارد و نقش محوری مردم و بخش خصوصی به‌عنوان محور این نظام اقتصادی مشهود است که مردم برای ایفای نقش خود، نیازمند دولت هستند. دولت در اقتصاد مقاومتی به‌عنوان برنامه‌ریز، زمینه‌ساز، ظرفیت‌ساز و هدایت‌کننده و یاری‌رسان به بخش خصوصی و تولید تعریف می‌شود.

 
امتیاز دهی